Stofa / Norlys er for Aabybro Antennelaug nu i fuld gang med at opgradere vores COAX net til Docsis 3.1 (Internet med mulighed for Gigbit hastigheder). Det betyder, at der graves en del i Aabybro lige nu.

Det er planen, at de er færdige med gravearbejdet i løbet af uge 27, så oplever vi herefter (fra uge 28) områder der ikke er reetableret pænt og ordenligt, så tag gerne et billede og send det til vores mailadresse aabybroantennelaug@gmail.com. Så sikrer vi i bestyrelsen, at det hurtigst muligt bliver løst.

Det skal samtidig siges, at vi indtil nu har haft et fint samarbejde med Stofa om opgaven og alt er indtil videre forløbet efter planen med få problemer, som de hurtigt har løst.

Udvis lidt tålmodighed, så skal det hele nok blive rigtig godt, når vi kommer ud på den “anden” side efter sommerferien.

Bemærk samtidig, at det kun er gravearbejdet der er færdigt i uge 27 – selve implementeringen til Docsic 3.1 er først færdig i slutningen af august og vi holder alle sommerferie i ugerne 29 – 31.

God sommer til alle

Bestyrelsen

Aabybro Antennelaug