Gigantiske prisstigninger på vores tv-pakker

Selvom vi i de seneste mange år har holdt priserne på vores tv-pakker i ro, er vi pr. 1. april nødt til at hæve priserne på tv-pakkerne.

Alene udgifterne til strøm er steget med over 100% sidste år samtidig med, at vi bevidst har kørt med et stort årligt underskud for at nedbringe vores egenkapital. Vores egenkapital har nu nået et passende niveau og vi bliver derfor nødt til at lave et budget for 2023 og frem der er i balance.

Det er store prisstigninger på sportsrettigheder, der betyder, at Stofa har stået i den situation, at de enten skulle tage sportskanalerne ud af tv-pakkerne eller acceptere, at priserne stiger for at bibeholde sporten som en del af pakkerne. Da sportskanaler er afgørende for mange kunder, er det vigtigt for både os og Stofa fortsat at kunne tilbyde et stort udvalg af sportskanaler.

Derudover stiger prisen på medlemskontingentet som følge den stigende inflation og prisstigninger på blandt andet el, som også rammer os.

Helt konkret stiger prisen på den store tv-pakke med 181 kroner, så prisen fra d. 1. april er 679 kroner, prisen på den mellem tv-pakke stiger med 69 kroner, så prisen fra d. 1. april er 454 kroner, og prisen på den lille tv-pakke stiger med 48 kroner, så prisen fra d. 1. april er 198 kroner.

I forbindelse med prisstigningerne vil man som noget nyt få adgang til streamingtjenesten Viaplay Total, hvis man har en stor tv-pakke og Viaplay Film & Serier, hvis man har en mellem tv-pakke.

Ønsker man ikke at betale den stigende pris for sportsrettigheder, har man mulighed for at ændre sin tv-pakke til en lille tv-pakke og så tilføje ’Vælg Selv’ kanaler, hvor man kan tilvælge et vist antal kanaler, der også inkluderer sport til omkring den pris, man betaler i dag.

Bemærk derudover at Aabybro Antennelaugs priser på TV pakker fortsat er væsentligt billigere end Stofa normale TV pakkepriser.

Lille TV-pakke er 76 kroner billigere pr. måned og dermed 912 kroner billigere pr. år

Mellem TV-pakke er 75 kroner billigere pr. måned og dermed 900 kroner billigere pr. år.

Stor TV-pakke er 100 kroner billigere pr. måned og dermed 1200 kroner billigere pr. år